Dronie

The Spectacular

Realizam efectul de drona mult cunoscut, fara o drona. Asta inseamna mai putine griji privind interferentele, si cel mai important aspect, siguranta participantilor. Filmarea porneste cu focus pe participanti, ca mai apoi sa se ridice, captand in acelasi timp atmosfera evenimentului. De aceea, Dronie se potriveste in spatii mari, atat indoor cat si outdoor. Pentru un rezultat final special, putem aplica diferite moduri de culoare, in functie de tematica evenimentului.

Cum functioneaza Dronie?

Folosim un suport cu trepied si brat metalic extensibil pentru a pozitiona o camera video la o inaltime de pana la 4 metri fata de sol. Aceasta configurare ne permite sa realizam o filmare continua, de la nivelul participantului pana la inaltimea maxima, pentru a crea un videoclip fluid. Efectul dinamic de boomerang va fi adaugat in post-productie, asigurandu-ne ca rezultatul final este complet.

Întrebări frecvente

 1. Pentru ce tipuri de evenimente recomandați Video Booth 360°?

Video Booth 360° este potrivit pentru petreceri private (nunți, botezuri, aniversări, banchete, baluri), concerte, festivaluri, petreceri corporate, expoziții, lansări de produs, prezentări de modă, activări de brand etc.

2. Ce includ serviciile voastre?

Asigurăm transportul echipamentului video la locație, amenajarea unui spațiu dedicat, realizăm, distribuim și arhivăm videoclipurile 360° cu diferite efecte vizuale. În plus, oferim accesorii distractive pentru realizarea unor videoclipuri cât mai creative.

3. Cum se stabilește tariful evenimentului?

Tariful este stabilit în funcție de tipul evenimentului și numărul de participanți. În cazul evenimentelor ce depășesc 200 de invitați, oferta este personalizată. Pentru mai multe detalii, accesați oferta noastră.

4. Percepeți un avans?

Da, percepem un avans de 30% la încheierea contractului. În cazul anulării evenimentului, avansul nu se restituie, dar este luat în considerare pentru o colaborare ulterioară.

5. Serviciile voastre sunt disponibile în orice oraș?

Da, ne putem deplasa oriunde în țară. În zona București – Ilfov, deplasarea este gratuită, iar în restul țării se percepe un cost de transport și cazare, în funcție de locația evenimentului.

6. Cum primim videoclipurile?

Videoclipurile pot fi trimise prin e-mail sau printr-un link de acces. În plus, asigurăm arhivarea lor timp de 3 luni de zile.

7. Se pot personaliza videoclipurile?

Da, videoclipurile pot fi personalizate cu o melodie de fundal și un mesaj/logo.

8. Cât durează realizarea unui videoclip?

Realizarea unui videoclip durează între 1-2 minute.