Întrebări frecvente

 1. Pentru ce tipuri de evenimente recomandați Video Booth 360°?

Video Booth 360° este potrivit pentru petreceri private (nunți, botezuri, aniversări, banchete, baluri), concerte, festivaluri, petreceri corporate, expoziții, lansări de produs, prezentări de modă, activări de brand etc.

2. Ce includ serviciile voastre?

Asigurăm transportul echipamentului video la locație, amenajarea unui spațiu dedicat, realizăm, distribuim și arhivăm videoclipurile 360° cu diferite efecte vizuale. În plus, oferim accesorii distractive pentru realizarea unor videoclipuri cât mai creative.

3. Cum se stabilește tariful evenimentului?

Tariful este stabilit în funcție de tipul evenimentului și numărul de participanți. În cazul evenimentelor ce depășesc 200 de invitați, oferta este personalizată. Pentru mai multe detalii, accesați oferta noastră.

4. Percepeți un avans?

Da, percepem un avans de 30% la încheierea contractului. În cazul anulării evenimentului, avansul nu se restituie, dar este luat în considerare pentru o colaborare ulterioară.

5. Serviciile voastre sunt disponibile în orice oraș?

Da, ne putem deplasa oriunde în țară. În zona București – Ilfov, deplasarea este gratuită, iar în restul țării se percepe un cost de transport și cazare, în funcție de locația evenimentului.

6. Cum primim videoclipurile?

Videoclipurile pot fi trimise prin e-mail sau printr-un link de acces. În plus, asigurăm arhivarea lor timp de 3 luni de zile.

7. Se pot personaliza videoclipurile?

Da, videoclipurile pot fi personalizate cu o melodie de fundal și un mesaj/logo.

8. Cât durează realizarea unui videoclip?

Realizarea unui videoclip durează între 1-2 minute.