Video Booth 360

The Most Wanted

Video Booth 360 este actual cel mai popular serviciu de entertainment pentru evenimente si ne bucuram sa fim printre primii care au implementat conceptul in Romania. Din dorinta de a ne diferentia continuu, am adaugat caracteristici noi videoclipurilor 360, pe langa cunoscutele slowmotion, fastmotion si boomerang,. Video Booth 360 este un serviciu versatil pe care il poti integra usor in orice peisaj, de la evenimente mici private, pana la festivaluri internationale. Avand 3 cabine video, putem sustine logistic evenimente cu mii de persoane.

Efecte 3D Video Booth 360

Unice in Romania, efectele 3D le cream de la 0, personalizate pe tema evenimentului tau, sau poti alege din peste 40 de efecte din catalog. Acestea variaza de la porumbei, inimi, ghirlande colorate si alte items/obiecte tematice. 

Pe langa catalogul de efecte, putem realiza efecte custom cu produsul brandului, statice sau dinamice (rotire, zbor, vant, etc.).

Moduri noi de filmare Video Booth 360

Pentru a iesi din tipare, recomandam aplicarea unui mod de filmare diferit fata de cel standard. Prin sotfware-ul pe care il folosim putem edita si trimite instant videoclipurile cu diverse tonuri de culoare (RGB, VHS, HUE, B&W etc.). De asemenea, putem aplica si efecte dinamice cu impact vizual (Mirror, Tunnel, Puzzle etc.)In plus, filmarea standard poate fi îmbinată cu alte moduri.

Caracteristici Video Booth 360

  • Personalizare 100% a videoclipurilor:
  • Melodie de fundal;
  • Logo/text;
  • Intro/outro;
  • Branding podina cabina video
  • Trimiterea pe loc a videoclipurilor prin email/QR code
  • Arhivarea videoclipurilor timp de o luna

Întrebări frecvente

 1. Pentru ce tipuri de evenimente recomandați Video Booth 360°?

Video Booth 360° este potrivit pentru evenimente corporate (concerte, festivaluri, petreceri corporate, expoziții, lansări de produs, prezentări de modă, activări de brand), de asemenea si pentru petreceri private (nunți, botezuri, aniversări, banchete, baluri), 

2. Ce includ serviciile voastre?

Oferim consultanta gratuita in crearea conceptului. Asigurăm transportul echipamentului la locație. Realizăm, distribuim și arhivăm materialele foto/video. Oferim accesorii distractive pentru realizarea unor videoclipuri/fotografii cât mai creative.

 

3. Ce oferta de pret aveti?

Stabilim tariful în funcție de tipul, complexitatea evenimentului și numărul de participanți. 

4. Percepeți un avans?

Da, percepem un avans de 30% la încheierea contractului. În cazul anulării evenimentului, avansul nu se restituie, dar este luat în considerare pentru o colaborare ulterioară.

5. Serviciile voastre sunt disponibile în orice oraș?

Da, ne putem deplasa oriunde în țară. În zona București – Ilfov, deplasarea este gratuită, iar în restul țării se percepe un cost de transport și cazare, în funcție de locația evenimentului.

6. Cum primim materialele?

Materialele pot fi trimise prin e-mail, QR code, print sau printr-un link de acces in functie de tipul activarii. În plus, asigurăm arhivarea lor timp de o luna de zile.

7. Se pot personaliza videoclipurile?

Da, videoclipurile pot fi personalizate cu o melodie de fundal, mesaj/logo si alte efecte. La cerere, putem personaliza inclusiv props-urile si echipamentul.

8. Cât durează realizarea unui videoclip?

Realizarea unui videoclip durează între 1-2 minute.