Paparazzi Booth

The Glamorous

Paparazzi Booth aduce in Romania feeling-ul pe care vedetele de la Hollywood il au pe covorul rosu. Serviciul este o noutate pentru piata de evenimente and is here to stay. Credem asta atat pentru customer experience-ul pe care il au participantii in timpul filmarii, cat si pentru rezultatul final spectaculos.

Contextul perfect in care il putem implementa este  unul glamourous, la o gala de business, o lansare de produs, un eveniment cu influenceri etc.

Cum functioneaza Paparazzi Booth?

Videoclipurile sunt realizate din diferite unghiuri, cu efect dinamic, in timp ce mai multe blitz-uri sunt redate constant, intr-un joc de lumini captivant. Pozitia stalpilor poate fi modificata pentru a surprinde participantii din diferite unghiuri si pentru un aspect diferit.

Caracteristici

  • Videoclipuri realizate din diferite unghiuri, cu efect dinamic
  • Video final cu efect paparazzi
  • Cadru larg de filmare, putând cuprinde grupuri mari de persoane
  • Melodie de fundal;
  • Logo/Text;
  • Intro/Outro;

Întrebări frecvente

 1. Pentru ce tipuri de evenimente recomandați Video Booth 360°?

Video Booth 360° este potrivit pentru petreceri private (nunți, botezuri, aniversări, banchete, baluri), concerte, festivaluri, petreceri corporate, expoziții, lansări de produs, prezentări de modă, activări de brand etc.

2. Ce includ serviciile voastre?

Asigurăm transportul echipamentului video la locație, amenajarea unui spațiu dedicat, realizăm, distribuim și arhivăm videoclipurile 360° cu diferite efecte vizuale. În plus, oferim accesorii distractive pentru realizarea unor videoclipuri cât mai creative.

3. Cum se stabilește tariful evenimentului?

Tariful este stabilit în funcție de tipul evenimentului și numărul de participanți. În cazul evenimentelor ce depășesc 200 de invitați, oferta este personalizată. Pentru mai multe detalii, accesați oferta noastră.

4. Percepeți un avans?

Da, percepem un avans de 30% la încheierea contractului. În cazul anulării evenimentului, avansul nu se restituie, dar este luat în considerare pentru o colaborare ulterioară.

5. Serviciile voastre sunt disponibile în orice oraș?

Da, ne putem deplasa oriunde în țară. În zona București – Ilfov, deplasarea este gratuită, iar în restul țării se percepe un cost de transport și cazare, în funcție de locația evenimentului.

6. Cum primim videoclipurile?

Videoclipurile pot fi trimise prin e-mail sau printr-un link de acces. În plus, asigurăm arhivarea lor timp de 3 luni de zile.

7. Se pot personaliza videoclipurile?

Da, videoclipurile pot fi personalizate cu o melodie de fundal și un mesaj/logo.

8. Cât durează realizarea unui videoclip?

Realizarea unui videoclip durează între 1-2 minute.